Kurs om evnerike barn

Vil du vite mer om evnerike barn og norsk skole? Da kan undertegnede komme og holde foredrag.

Her går jeg bl.a. nærmere inn hvordan vi kan gjenkjenne et evnerikt barn i klasserommet, og hva manglende tilpasset opplæring kan føre til for eleven, og for den som er lærer. Jeg går også nærmere inn på ulike pedagogiske strategier som kan benyttes i skolen. 

En kursdeltaker erklærte:

Tusen takk for at du har gitt meg nye briller til å se elevene mine med!

Tidligere holdt jeg kurs hos Gyldendal Kompetanse. Fra 2015 finner du kurset «Evnerike elever» hos Bro Aschehoug. Sjekk nettsiden med kursbeskrivelse her (for kurs som avholdes 10. mars 2015).

På Østlandsk Lærerstevne har jeg også holdt kurs om evnerike elever i 2013 og 2014 sammen med Jørgen Smedsrud (som har en spesialpedagogikk-master og p.t. doktorgradsstipendiat med tematikk evnerike barn ved UiO). Begge år har vi gjort dette helt på frivillig basis fordi vi vet det er viktig å spre kunnskap.

Ellers har jeg ofte vært i fellestid på ulike skoler og holdt en times innlegg om temaet. (Jeg bor i Oslo, så det blir som regel i Østlandsområdet når det er kortere besøk.)

Lurer du på noe, ta gjerne kontakt via mailadressen krumelure5 (alfakrøll) gmail.com, eller via Krumelurebloggens Facebookside.

Foreldrenettverket Lykkelige Barn har også et stort nettverk av fagpersoner over store deler av Norge som kan tilby informasjon/foredrag til skoler og barnehager.  For avtale nærmere kan du sende e-post til formidling (alfakrøll) lykkeligebarn.no – eller se http://www.lykkeligebarn.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: