Hvorfor trenger Danmark «gifted education»? (Og Norge?)

Linda K. Silverman deltok på Gifted Children Danmark sitt symposium om evnerike barn forrige helg. Jeg anbefaler på det varmeste å lese hennes «Why does Denmark need Gifted Education». (Bare pass på å bytte ut «Denmark» med «Norway», så er vi der?)

Les!

https://www.giftedchildren.dk/content.php?r=735-Linda-Silverman-Why-Does-Denmark-Need-Gifted-Education

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol

Posted on 30/04/2013, in EvnerikeBarn. Bookmark the permalink. Kommentarer er skrudd av for Hvorfor trenger Danmark «gifted education»? (Og Norge?).

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: