Om å sove i timen

Hva gjør du som elev når du oppdager at skolehverdag = null læring og meningsløshet? Du blir enten utagerende i ren desperasjon, du forstyrrer, bråker, får kroppslig uro. Lærerne tenker kanskje på ADHD?

Andre faller inn i apatien og sover med øynene åpne. Hege Tunstad har beskrevet det svært godt i et innlegg i Aftenposten i dag.

Se her: http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Vi-som-sover-i-timen-6974966.html og på Hege Tunstads blogg for en lenger utgave: http://hegetunstad.wordpress.com/2012/08/27/vi-som-sover-i-timen/

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol

Posted on 27/08/2012, in EvnerikeBarn. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

%d bloggere like this: