Følg live World Conference on Gifted and Talented Children (#wcgtc13)

Akkurat nå arrangerer World Council for Gifted and Talented Children (http://www.world-gifted.org) sin konferanse (http://worldgifted2013.org) i Louisville, Kentucky. Reisebudsjettet mitt tillot ikke tur dit i år, men jammen har teknologien en mulighet for oss hjemmesittere likevel!

Har du lyst til å følge med på noe av det som skjer på verdenskonferansen? Sjekk ut http://mixlr.com/wcgtc – Der overføres enkelte foredrag live, så her er det bare å «tune in»!

På mandag har du muligheten til å høre den utmerkede svenske professor Roland S. Persson (Högskolan för lärande och kommunikation ved Högskolan i Jönkøping) live kl. 21.15.

Roland S. Persson er en av få nordiske eksperter på «giftedness», og vil du vite mer om ham sjekk f.eks. tidligere blogginnlegg her.

Sjekk gjerne også ut bloggen til «The international Year of Giftedness and Creativity 2013» som har ulike innlegg fra flere av «keynote speakers» på konferansen (og noen flotte bilder av flyvende drager laget av evnerike barn fra rundtom i verden, f.eks. den gule dragen på blå bakgrunn laget av norske Live) – finn bloggen her: http://iygc.wordpress.com

Norsk drage!

Én kommentar til “Følg live World Conference on Gifted and Talented Children (#wcgtc13)

Kommentarer er stengt.