#Evnerike barn som tema hos #Norgesglasset i NRK P1 (lenke)

Radio Microphone by Pixomar at freedigitalphotos.net

Radio Microphone by Pixomar at freedigitalphotos.net

Ja, denne lenken har jeg delt både på Twitter og Facebook-siden til Krumelurebloggen, men det er kanskje noen av dere som ikke følger med der. Ergo legges lenke til gårsdagens intervju hos Norgesglasset ut også direkte her på bloggen.

Det var gårsdagens blogginnlegg – og etterfølgende diskusjon med Anne Holt på Twitter – som utløste en telefon fra NRK P1. Jeg må si det var veldig hyggelig å bli spurt, og jeg ble godt tatt vare på i NRK-huset.

Mitt ønske var at fokus i intervjuet skulle være hvordan de evnerike barna har det i en skole som mangler kunnskap om dem, ikke polemikken med Anne Holt (det skal sies at det var mange som twitret heftig den dagen!). – Og det tror jeg vi fikk til. (- Mens jeg satt der alene med høretelefoner og mikrofon og ventet på at programlederen på øret datt det plutselig inn en del minner fra et skranglete, falleferdig og kaldt trehus med et bittelite studio, og den skrale LP-samlingen i kasser på gulvet… Nærradio på 80-tallet var tider, det… (*må smile*))

Takk til redaksjonen i Norgesglasset for at jeg fikk komme på besøk. Veldig hyggelig! – Her er lenke til innslaget.

Hjertelig takk til alle dere som har sendt hyggelige kommentarer og meldinger de siste dagene, både her på bloggen, på Facebook, Twitter og e-post. Takk!

Siste: http://mobil.tv2.no/nyheter/innenriks/anne-holt-med-twittertirade-mot-begavede-barn-4109921.html

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol E-mail: Krumelure5@gmail.com

Posted on 22/08/2013, in EvnerikeBarn and tagged , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: