Kom til Odense og World Gifted-konferansen i august!

For første gang i Skandinavia!

Den 10-14. august 2015 er vi glade for at kunne præsentere World Council for Gifted and Talented Children’s 21st World Conference, der for første gang afholdes i Danmark.

Vi har sammensat et spændende program, som retter sig til alle, der arbejder med eller har interesse for arbejde med højt begavede og talentfulde børn og unge. Hvad enten du arbejder med børn i dagtilbud, grundskole, eller i ungdomsuddannelsesregi, vil du kunne finde emner, der berører din hverdag.

  • 10. august: Mandag holder vi workshops, hvor du får chancen for at arbejde sammen med engagerede internationale forskere inden for netop det område, der interesserer dig. Du kan vælge mellem 12 spændende workshops.
  • 11. august: Tirsdag er der fokus på trivsel. Du vil blive præsenteret for forskellige pædagogiske og psykologiske tilgange til arbejdet med børns muligheder for udvikling.
  • 12. august: Onsdag er der fokus på innovative læringsformer. Der vil være spændende oplæg om bl.a. Lego Educations, neurobiologiske forskelle i læring og strategier inden for evaluering af kreativitet.
  • 13. august: Torsdag står i didaktikkens tegn. Teorier og praksis bliver bragt i spil af dagens oplægsholdere. Hvad siger eksperten om talentmiljøer? Hvad gør sig gældende i undervisning af højt begavede børn og unge? 
  • 14. august: Fredag er der mulighed for at samle op på alle indtrykkene fra den forløbne uge og snakke med andre inden for dit område og på dit eget sprog.

Konferencen afholdes på Hotel Radisson Blu, H.C. Andersen i Odense og konferencesproget er engelsk. Vi håber, du har fået lyst til at læse mere om arrangementet i den medfølgende brochure og håber at se dig til nogle af de mange spændende tilbud.

Med venlig hilsen
Local Conference Committe, Denmark
Ole Kyed
Head of Academic Committee
Tina Refning
Vice Conference Manager
og på nettsiden www.worldgifted2015.com