Etterlysning: eksamensbesvarelser VG3 norsk hovedmål m/karakter 5 el. 6

Norsklærere & elever i VGS: Her kommer forespørsel fra to studenter som skal skrive masteroppgave høsten 2017/våren 2018 i norskdidaktikk. De skal skrive om høytpresterende elever i argumenterende/resonnerende skriving. Nå er de på jakt etter eksamensbesvarelser i norsk hovedmål VG3, som ble vurdert til karakter 6 eller 5 i år. Det gjelder langsvarsoppgave 2 på årets eksamen.

Studentene skal analysere tekstene og finne ut hva som kjennetegner elevbesvarelsene.

Nå trenger studentene hjelp med å komme i kontakt med elever som har fått disse karakterene. (Utdanningsdirektoratet kunne ikke hjelpe, studentene må selv kontakte elevene direkte for å få tilgang til tekster.)

Derfor kommer forespørselen også her på Krumelurebloggen: Er du – eller kjenner du til – en elev som fikk 5 eller 6 i år? Kan du hjelpe? Kontakt Oda Korbi og Marianne Brevig:
odakkorbi@gmail.com eller marianne.brevig@gmail.com

 

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol

Posted on 21/07/2017, in EvnerikeBarn. Bookmark the permalink. Kommentarer er skrudd av for Etterlysning: eksamensbesvarelser VG3 norsk hovedmål m/karakter 5 el. 6.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: