Bli med til Second Life og lær mer om #evnerike barn!

Nå er det snart dags for å børste støv av SecondLife-avataren din og bli med på foredrag.

Det neste «Global Virtual Meeting for Gifted Education i Second Life» finner sted lørdag 26. januar. Denne gangen er det Carolyn Gillespie K. som skal snakke. Hun er grunnlegger og leder av Hoagies Gifted Education Page (www.hoagiesgifted.org) som er en fantastisk ressursbank når det kommer til viten om evnerike barn

Tema for foredraget i SecondLife den 26.1.13 er:

Testing and Assessment of Gifted Children:
What Does It All Mean?

We talk about testing gifted children, but what do the tests really tell us? – Is it achievement or intelligence testing? Individual or group testing? Using standardized tests or curriculum based assessment? What scores are reported, and what do they mean: standard scores, percentiles, grade-equivalents? Is the test nationally normed or locally created? Norm-referenced or criterion-referenced? Does it matter? YES!

Learn what various tests are (and aren’t), how they compare to each other, and how their results apply to the day-to-day reality of the gifted child in the classroom.

Mer informasjon finner du hos The Global Center for Gifted and Talented Children her: http://www.gcgtc.com/events/virtual-events/

På forhånd må du ha en avatar i SL, du må melde deg på, og det er smart å ha hodetelefoner med mikrofon slik at du kan stille spørsmål underveis.

Vel møtt i SecondLife!