Ettårsdag i dag!

Image courtesy of "digitalart" at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of «digitalart» at FreeDigitalPhotos.net

I dag er det 1 år siden Krumelurebloggen ble opprettet, så da er det dags for et stort hipp-hurra!  Takk til alle dere som følger med og bryr dere om evnerike barn. Det skjer veldig mye spennende for tiden og jeg gleder meg til å dele nyhetene på bloggen!Follow my blog with Bloglovin

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol

Posted on 19/01/2013, in EvnerikeBarn. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Gratulerer med ett år!

  2. Gratulerer med jubileumet! Gleder meg til fortsettelsen!

%d bloggere like this: