Cappelen Damm: Frokostseminar 28.10. i anledning ny bok fra Ella Idsøe

Herved viderebringes invitasjonen fra Cappele Damm Akademisk til et frokostseminar i anledning Ella C. Idsøes nye bok «Elever med akademisk talent«. Håper vi ses på frokostseminar 🙂

CappelenDamm akademisk frokost

Velkommen til frokostseminar 28. oktober: «Elever med akademisk talent – en utfordring for skolen»

I anledning våre utgivelser om emnet, inviterer Cappelen Damm Akademisk til frokostseminar om elever med akademisk talent i skolen:

  • Hvordan vet man om en elev har akademisk talent?
  • Hva innebærer det for elevene å ha et slikt talent?
  • Hva kan skolen gjøre for å motivere og stimulere akademiske talenter?
  • Hvordan kan skole og foreldre samarbeide for å skape et inkluderende læringsmiljø som ivaretar barnas sosiale og emosjonelle behov?

Blant de medvirkende på arrangementet er forfatterne Ella Cosmovici Idsøe, Liv Sissel Grønmo, Branca Lie og Kjell Skogen.

Det vil også delta representanter for skoleledere, lærere og foreldre. En elev med akademisk talent vil dele positive erfaringer når det gjelder tilrettelegging for denne gruppen.

Tid: Tirsdag 28. oktober kl. 08.30-09.30. Enkel frokost serveres fra kl. 08.00.

Sted: Cappelen Damm-huset, Akersgata 47-49, Oslo

For påmelding, klikk her

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det vil bli mulighet til å kjøpe både denne boken, og våre andre titler innenfor dette temaet.

Ella Cosmovici Idsøe er førsteamanuensis i psykologi ved NSLA, Universitetet i Stavanger. Branca Lie er dr.scient. og førsteamanuensis ved Avdeling for psykologi ved Høgskolen i Lillehammer. Kjell Skogen er professor emeritus ved Institutt for spesialpedagogikk, Universitetet i Oslo. Liv Sissel Grønmo er førsteamanuensis i matematikkdidaktikk ved Universitetet i Oslo, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning.


Her finner du flere av Cappelen Damm Akademisk sine titler på fagområdet:

Én kommentar til “Cappelen Damm: Frokostseminar 28.10. i anledning ny bok fra Ella Idsøe

Kommentarer er stengt.