Förlåt älskade barn – vi visste inte!

«Unnskyld, kjære barn. Vi visste ikke. Du er ikke slem, ikke lat. Vi skal ikke kjefte mer…» – Les denne svenske mammaens historie i dag!

Särskilt begåvade barn

En förälders berättelse:

Min son går i 3:an och är av allt att döma klassens största problem. Jag är själv lärare men trots det förstår jag inte hur det har kunnat bli som det har blivit i skolan. Att det har gått så långt. Han som alltid har haft så lätt för sig. Han som har ett makalöst stort ordförråd och älskar matte och engelska. Som är så social, som alltid vill väl och som aldrig sätter sig på tvären när man väl förklarat hur man tänker öppet och ärligt. Som alltid vill veta ”varför” så att det blir ordning i hans inre. Som inte gör som du säger om han själv har en bättre idé. Han som tycker det är väldigt viktigt att du har förstått honom rätt. ”Det blir något stort av honom!” sa förskolan. Det frågas av nyfikenhet och det är fantastiskt. Samtalsämnena tar aldrig slut. Vi…

Vis opprinnelig innlegg 701 ord igjen