Kom til Parent Day i Odense 9.8.

Annethvert år arrangeres en stor verdensomspennende konferanse i regi av World Council for Gifted And Talented Children, og i år er det for første gang nordisk vertskap for konferansen: Odense, Danmark. 


For forskere, lærere og andre som er interesserte i fagfeltet, planlegg turen til Odense og WorldGifted2015 i uken 10.-14. august 2015. (For mer informasjon, se nettsiden http://worldgifted2015.com

I forkant av konferansen arrangeres en egen dag for foreldre til evnerike barn, søndag 9. august fra kl. 9.00.

Your Child is Gifted – What Now?

Medlemmene i styret i World Gifted er alle fremtredende forskere og fagpersoner på dette feltet, og har hatt kontakt med evnerike barn og deres foreldre i en årrekke. I anledning Parent Day stiller de opp gratis for å dele sine kunnskaper. Dette betyr at foreldre har mulighet til å få lytte til foredrag til en lavere pris enn det som ellers ville være mulig. (I den grad dagen gir et økonomisk overskudd vil dette gå til å etablere et dansk kompetansesenter for evnerike barn.)

Denne dagen kan du møte tre nåværende medlemmer av styret i World Council: Leslie Graves, Julia L. Sisk og Ken McCluskey. I tillegg er to av grunnleggerne av World Council med; Dorothy Sisk og Shirley Kokot, og den danske pioneren på feltet Ole Kyed.

Dagen er planlagt både for deg som akkurat har oppdaget at ditt barn er evnerikt, for deg som kanskje lurer litt på om barnet kan være det, og for deg som har visst om temaet i noen år allerede.

Er du nysgjerrig? Sjekk nettsiden http://www.wgccd.dk eller de en PDF med mer informasjon her:

http://wgccd.dk/flyer/

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol

Posted on 10/05/2015, in EvnerikeBarn. Bookmark the permalink. Kommentarer er skrudd av for Kom til Parent Day i Odense 9.8..

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: