Konferanse om og for matematikktalenter 9.1.17 (Sverige)

Svensk lys

Image courtesy of domdeen at freedigitalphotos.net

Det er en glede å informere om svenske Mattetalanger sin konferanse den 9. januar 2017 som finner sted ved Blekinge Tekniska Högskola i Karlskrona. Dagen har et arrangement OM matematisk talent for oss som møter barn og ungdommer i skolen, og et arrangement FOR barn/unge som har sterke evner for matematikk. Bak Mattetalanger står dyktige Eva Petterson og Linda Mattson som i lengre tid har interessert seg for – og forsket på – elever med matematisk talent. Jeg kjenner  Linda siden vi begge sitter i styringsgruppen for Nordisk talentnettverk, og kan trygt anbefale dagen også for norske lærere. Her er det mange gode forelesere!
Sjekk nettsiden til Mattetalanger her. Mer informasjon om programmet legges stadig til, så følg med. 

Möjligheternas dag – en matematikbiennette för de vuxna och en aktivitetsdag för barn/ungdomar

Den 9:e januari 2017 bjuder Mattetalanger in till Möjligheternas dag – en matematikbiennette för de vuxna och en aktivitetsdag för barn/ungdomar – som äger rum på Blekinge Tekniska Högskola i Karlskrona. Det detaljerade programmet presenteras längre fram. Registreringen sker 8.30-9.00.

Konferensen/Aktivitetsdagen startar 9.00 och slutar 16.30.

Under dagen kommer det ges en del parallella pass där det ena riktas mot utveckling av elever i yngre åldrar (F-6), medan det andra riktas mot utveckling av elever i äldre åldrar (7-9 samt gymnasiet). Information om respektive föreläsares pass läggs upp efter hand som det blir klart.

Mer informasjon:

Matematikkdag for barn og unge (6-19 år)

Under matematikaktiviteten får särskilt begåvade elever (6-19 år) möjlighet att utmana sig i olika spännande aktiviteter ledda av några av Sveriges främsta aktörer inom området.

Mer informasjon: