VEIEN TIL 6-EREN – Toppelevene får egen mattebok – tu.no/jobb

Anbefaler denne artikkelen hos TU.no:

Du har hørt det mange ganger fra ulike hold: De beste elevene får ikke nok utfordringer i norsk skole. Det vil Skage Hansen, som de sen­este årene har laget en rekke matematikkhjelpe­midler for elever, nå gjøre noe med.

via VEIEN TIL 6-EREN – Toppelevene får egen mattebok – tu.no/jobb.

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol

Posted on 06/09/2012, in EvnerikeBarn, Skole, Tilpasset undervisning and tagged , , . Bookmark the permalink. Kommentarer er skrudd av for VEIEN TIL 6-EREN – Toppelevene får egen mattebok – tu.no/jobb.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: