Utdanningskonferansen 2012 Rogaland – foredrag om evnerike barn

På Fylkesmannen Rogaland sine nettsider ligger det informasjon om Utdanningskonferansen 2012: «Læring for livet – samanheng i utdanningsløpet» i Haugesund. Konferansen åpnes av statsråd Kristin Halvorsen den 23.10. og fortsetter den 24.10.

Følgende står om konferansens målgruppe:

Utdanningskonferansen er ein fagleg møtestad for politisk og administrativ leiing i fylkeskommune og kommunar, for skoleleiarar og lærarar, andre aktørar innan opplæring og oppvekst, og elles alle med interesse for grunnopplæringa.

Et av temaene som tas opp på konferansen er «Barn og unge som krev særleg god samanheng». Herunder skal det være foredrag om elever som har rett til spesialundervisning, minoritetsspråklige elever, elever i risikosonen, og altså også evnerike elever.

Det er Ella Cosmovici Idsøe fra Senter for atferdsforskning ved Universitetet i Stavanger som skal holde foredraget om evnerike elever. Hun er en av forfatterne bak boken «Våre evnerike barn. En utfordring for skolen» (se boka f.eks. her). Se også tidligere innlegg på bloggen her og artiklene fra Aftenposten da boken kom ut juni 2011 her.

For ytterligere informasjon om Utdanningskonferansen 2012 i Rogaland – se her: Utdanningskonferansen 2012 – FM Rogaland.

2 kommentarer til “Utdanningskonferansen 2012 Rogaland – foredrag om evnerike barn

Kommentarer er stengt.