Juletanker 2015

NissegjengFor en høst det har vært. Den var over med et smell, rett og slett. Masteroppgave ble levert, så en ukestur til Odense for World Gifted-konferansen & faglig påfyll, og så stupte jeg inn i klasserommet igjen samme dag som elevene startet skoleåret. Med gode kolleger og herlige elever gikk høsten som en røyk!

Da jeg i desember 2014 satt og svettet over metodekapittel og vitenskapsteori kjente jeg en glede over å vite at i desember 2015 skulle jeg være tilbake i klasserommet. Med adventslys, adventskalender, glitter og glede. Det kan meldes at desember 2015 ble akkurat slik. Pluss et lass andre hyggelige ting.

Jeg er takknemlig for å jobbe i en kommune som har satt evnerike elever på kartet. Og jeg er takknemlig for alt det gode som fortsetter å skje på dette fagfeltet jeg stadig bryr meg om – og skriver om. Tror jeg må fundere litt på dette på nyåret!

Da jeg ruslet ut fra jobb i dag hadde jeg gode stunder fra høsten og juleklemmer fra elever med i bagasjen. (Og et stort smil om munnen. #Bestejobben.)

Kjære alle blogglesere og -følgere,

Takk for at du kommer innom Krumelurebloggen og følger med. Takk for ditt engasjement for evnerike barn. 

Nå blir det en bloggejuleferie, men det kan hende Krumelurebloggens Facebook-side oppdateres med et og annet. Klikk gjerne innom der.

Ha en riktig god jul!

Med vennlig hilsen
Kari Kolberg

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol

Posted on 18/12/2015, in EvnerikeBarn. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

%d bloggere like this: