Nytt webseminar «SENGinar» fra SENG

Fra SENGifted.org

SENGifted.org

Organisasjonen SENGifted arrangerer et nytt webseminar (SENGinar) den 19. April!Denne gang er temaet undervisning av unge med Asperger: «Teaching Academics to Gifted Youth with Asperger’s»

Foredragsholder er Terry Friedrichs, PhD, EdD

Selve SENGinaret holdes 19.4 kl 19.30 Eastern så det er midt på natten hos oss. Dersom du melder deg på og betaler avgiften på ca. 40 Dollar får du imidlertid tilgang til en innspilt versjon av foredraget. Du får da en e-post ca. en uke etter seminaret med lysarkene og en innspilling. Dette kan du så se når det passer deg. – Dette fungerer!

Et SENGinar er en utmerket måte å få kunnskaper fra anerkjente eksperter innenfor temaet evnerike barn. Det anbefales!

Her er ytterligere informasjon hentet fra SENGs websider:

In this SENGinar, parents and educators will discover, among other things, how to improve on the youths’ skills in communicating, understanding directions, and predicting consequences in basic academic subjects at the elementary, middle and secondary levels.

Gifted students with Asperger’s Syndrome are increasingly being identified in school systems. This webinar presents ideas for teaching these students basic academic subjects – reading, writing and mathematics – at the elementary, middle, and secondary levels, in more socially and emotionally supportive ways. Dr. Friedrichs offers approaches at each level on instructing reading, writing and mathematics, taking into account the high-potential and challenging traits associated with Asperger’s, specifically including social, communication and restrictive-interest characteristics.

For ytterligere informasjon – gå til  Upcoming SENGinar « SENG.

Én kommentar til “Nytt webseminar «SENGinar» fra SENG

Kommentarer er stengt.