Lær om evnerike barn: nettseminar/»SENGinar» fra SENG

Fra SENGifted.org

SENGifted.org

Organisasjonen SENGifted arrangerer et nytt nettseminar (SENGinar) den 26. mai! I anledning den amerikanske «Mother’s Day» er temaet denne gang forholdet mellom mor og datter når datteren er svært begavet: «Mother-Daughter Relationships of Profoundly Gifted Young Girls»

Foredragsholder er Joy L. Navan, PhD dD som er Professor Emeritus i Gifted Education ved Murray State University bl.a. og som har skrevet boken Nurturing the Gifted Females:A Guide for Educators and Parents (finnes hos Amazon.com her)

Selve SENGinaret holdes kl 19.30 Eastern – med andre ord er midt på natten hos oss. Dersom du melder deg på og betaler avgiften på ca. 40 USD får du imidlertid tilgang til en innspilt versjon av foredraget. Du får da en e-post ca. en uke etter seminaret med lysarkene og en innspilling. Dette kan du så se når det passer deg. – Dette fungerer – jeg har gjort dette mange ganger!

Et SENGinar er en utmerket måte å få kunnskaper fra anerkjente eksperter innenfor temaet evnerike barn. Det anbefales!

Her er ytterligere informasjon hentet fra SENGs websider:

What social and emotional strengths and needs accompany the development of exceptional and profoundly gifted girls? What do mothers learn about themselves and their emotional needs as a result of raising gifted daughters?

In this SENGinar, Dr. Joy Navan will interview a profoundly gifted 17-year-old and her mother and will share constructs of success in gifted young women.

For ytterligere informasjon – gå til  Upcoming SENGinar « SENG.

Én kommentar til “Lær om evnerike barn: nettseminar/»SENGinar» fra SENG

Kommentarer er stengt.