Lær om #evnerike barn – nettseminar fra SENGifted

Neste SENGinar arrangeres den 20. desember og da er temaet «Talking with Teens» – «Learn how you can engage gifted adolescents in conversations that are meaningful and satisfying for both of you»

Fra SENGifted.org

Gå til SENGifted.org for mer informasjon.

Foredragsholder er : Jean Peterson, PhD

Jean Peterson, PhD, a professor in counseling and development at Purdue University, has focused most of her clinical work and research on gifted youth, often exploring their experience of development longitudinally and qualitatively and often focusing on those who do not fit common stereotypes. She has received numerous awards for her research and is an active consultant.

Among her nearly 100 publications are Gifted at Risk: Poetic Profiles; The Essential Guide to Talking with Gifted Teens; and Models of Counseling Gifted Children, Adolescents, and Young Adults. Her first career was in K-12 education, including as a gifted-education teacher.

Selve nettseminaret – eller «SENGinaret» – holdes kl 19.30 Eastern – med andre ord er midt på natten hos oss. Dersom du melder deg på og betaler avgiften på 40 USD får du imidlertid tilgang til en innspilt versjon av foredraget. Du får da en e-post ca. en uke etter seminaret med lysarkene og en innspilling. Dette kan du så se når det passer deg. – Dette fungerer – jeg har gjort dette mange ganger.

Et SENGinar er en utmerket måte å få kunnskaper fra anerkjente eksperter innenfor temaet evnerike barn. Det anbefales!

Her er ytterligere informasjon om dette SENGinaret, hentet fra SENGs websider:

Learn how to engage gifted adolescents so that conversation is meaningful and satisfying to both teens and adults, is focused on more than just performance or non-performance, is “real,” builds mutual trust, and is “generative.” Parents, relatives, teachers, coaches, directors, and other invested adults can all benefit from stepping back and, if needed, purposefully altering patterns of interaction in the interest of supporting them effectively.

For ytterligere informasjon – gå til December SENGinar « På SENGifted sine nettsider ligger det forøvrig mye nyttig informasjon, artikler etc. har du ikke vært der enda, ta en tur til http://www.sengifted.org/ – Eller kjøp boken «A parent’s guide to gifted children» eller en av de andre bøkene fra bl.a. James T. Webb og SENGifted hos Adlibris.no.

2 kommentarer til “Lær om #evnerike barn – nettseminar fra SENGifted

Kommentarer er stengt.