Foreldre til et #evnerikt barn?

Nysgjerrig på evnerikhet? – Og f.eks. på hva ekspertisen sier til foreldrene? Ta en titt på denne videoen «Parenting Gifted Children» der Professor Jim Delisle snakker til foreldre. Opptaket fra mai 2013 er fra et arrangement kalt «Spring Talented and Gifted Parent Event» ved en high school i Alexandria rett utenfor Washington.

Videoen finner du her: Parenting Gifted Children – YouTube.

Delisle er har undervist evnerike barn og dem som arbeider med elevgruppa i mer enn 30 år, og har nylig pensjonert seg fra Kent State University etter 25 år som professor i spesialpedagogikk. Du finner mer om ham og bøkene hans her hos Prufrock Press.

DelisleBoken Parenting Gifted Kids: Tips for Raising Happy and Successful Children av Jim Delisle finnes både i kindle-versjon og paperback hos Amazon.com.

About Krumelure (Kari K)

Norwegian Teacher & Gifted Advocate, blog at Krumelurebloggen.no about giftedness in Norway. Lektor/kontaktlærer/spesialrådgiver. Kursholder - elever med stort læringspotensial (#evnerike) og tilpasset opplæring. Styringsgruppen Nordisk Talentnettverk. ECHA-Correspondent to Norway, Delegate of World Council for Gifted and Talented Children. Twitter: @Kariekol

Posted on 20/11/2013, in EvnerikeBarn and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Kommentarer er skrudd av for Foreldre til et #evnerikt barn?.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: