Januardvale…

Noen ganger griper den virkelige verden inn i livet slik at blogg og sosiale medier må skyves til side. Akkurat nå er det slik hos meg. Overskuddet til å blogge er minimalt, så selv om jeg ser artikler og spennende temaer kommer dette seg ikke videre hit til bloggen. Jeg har ikke en gang sagt «Jippi – bloggen er 2 år» nå i januar. (Skandale!) – hvilket jeg burde.

Hortensiatakk

Og jeg burde skrevet litt om å holde foredrag, om de hyggelige og engasjerte lærerne jeg treffer, som f.eks. forrige uke da jeg var en tur i Bærum… (Og fine blomster som takk!).

Burde, burde..

Men noen ganger holder ikke «burde-burde», og da må rett og slett Krumelurebloggen befinne seg i en liten dvaletilstand. En dag skal jeg kanskje skrive om hvorfor bloggen har blitt stille. Og en dag kommer blogge-overskuddet tilbake. I mellomtiden finner du litt av hvert på Krumelurebloggens Facebookside og på Twitter.

Flinke folk blogger & twitrer forresten for tiden om mytene som omgir evnerike barn. Har du lyst til å lese, sjekk «Columbus Cheetah Myth Buster» på denne bloggen her (starter på myte 1, og så er det bare å klikke «next» for å lese flere myter). Eventuelt kan du også lese et tidligere blogginnlegg hos meg: Pedagogisk tro – og myter om evnerike barn. Også den globale Twitter-snakken #gtchat har hatt «mythbusting» på programmet i det siste. Sjekk GTCHAT-bloggen for oppsummering og mange interessante lenker –> «Common Myths in Gifted Education part 1» og «part 2«.

Jeg fikk nylig gode tilbakemeldinger på et innlegg jeg skrev om «Annerledesbarnet – hva trenger det egentlig?» – kanskje du vil lese det også?

Gifted...

Og så må jeg dele disse bildene laget av den amerikanske læreren Krissy Venosdale som driver bloggen Venspired.com (anbefales!). Hun er lærer for evnerike barn og skriver om det, men blogger også om læring og lærerhverdag i USA generelt. I fotostrømmen hennes på Flickr finne du et splitter nytt «sett» av bilder kalt «Giftedology» som sier en del klokt om disse barna.

Takk til deg som leser Krumelurebloggen!
Jeg håper du fortsetter med det fremover også selv om bloggen må vente litt.
I´ll be back 🙂