Østlandsk Lærerstevne: kurs om evnerike barn 2.11.12

Dette er en heidundrende nyhet 🙂

Endelig kommer en mulighet for norske lærere til å gå på kurs og lære mer om evnerike barn!

Kurset heter «26F – Hva med de evnerike barna våre?» og avholdes 2. november 2012 kl. 13.00 til 16.00.

Kurset er rettet mot alle lærere som er interessert i å få mer kunnskap om hvordan de møter evnerik barn og deres foreldre. Temaer som blir belyst er blant annet karakteristika ved evnerike barn, hvilke emosjonelle og kognitive behov de har samt tilpassede undervisningsstrategier. Kurset tar også for seg hvordan evnerike elever har det i norsk grunnskole, hvorfor denne gruppen ofte blir oversett og konsekvenser av dette.

Kursholdere er Ella Cosmovici Idsøe og Tove Hagenes.

Ella Cosmovici Idsøe er førsteamanuensis ved Senter for atferdsforskning ved Universitetet i Stavanger. Hun har en Phd med temaet Identifisering av og klasseromstiltak for evnerike barn; er medforfatter av boken Våre evnerike barn. En utfordring for skolen. (Høyskoleforlaget), og har bred erfaring i arbeid med evnerike barn. (Se f.eks. artikkelen her)

Tove Hagenes er sosiolog fra UiO og har skrevet masteroppgaven Begavede barn i norsk grunnskole. Hvordan opplever foreldrene barnas og sitt eget møte med skolen? Hun har også lang erfaring som foreldrekontakt for foreldre til høyt begavede barn. Kurset arrangeres i samarbeid med Lykkelige Barn.

Her er link til påmelding: Kursoversikt fredag 2. november.

– Er du lærer? Løp og meld deg på!
– Er du forelder som vil at ungenes lærere skal lære mer om evnerike barn? Send informasjon videre!

2 kommentarer til “Østlandsk Lærerstevne: kurs om evnerike barn 2.11.12

Kommentarer er stengt.