Foredrag om #evnerike barn i skolen, 17.11.12

Jeg bringer herved videre en invitasjon fra foreldrenettverket Lykkelige barn til et foredrag om evnerike (begavede barn – smarte barn – intelligente barn ++) og deres møte med den norske skolen:

Foreldrenettverket Lykkelige barn inviterer til foredrag lørdag 17. november på Lillestrøm med Jørgen Smedsrud. Tema er «De evnerike barns møte med den norske skolen». Jørgen Smedsrud har spesialpedagogisk bakgrunn og har nylig skrevet en masteroppgave med tema evnerike barn og norsk skole. 

Foredraget kan være nyttig både for foreldre, fagpersoner og andre interesserte

Ytterligere informasjon finner du på foreningens nettforum her (NB! Riktig dato er lørdag 17. november selv om det er en trykkfeil i invitasjonen): http://www.lykkeligebarn.no/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=1631

6 kommentarer til “Foredrag om #evnerike barn i skolen, 17.11.12

 1. Denne masteroppgaven, er denne frigitt for fri lesing? Jeg kan ikke finne den ved hjelp av søking på nettet. Hadde vært interessant å lese.

  1. Nei, den er ikke frigitt enda, fordi Jørgen Smedsrud jobber med ulike publiseringer basert på den. I mellomtiden, ta en kikk på denne:
   Masteroppgave i tilpasset opplæring ved Høgskolen i Hedmark – av Jenny Gran Engelstad:
   Lærernes tilpasningsarbeid for evnerike elever i den norske skolen: Hvordan arbeider lærere med å tilrettelegge for gode læringsvilkår for evnerike elever, og hvilke utfordringer ligger i dette arbeidet?
   Finnes her: http://brage.bibsys.no/hhe/handle/URN:NBN:no-bibsys_brage_31993

Kommentarer er stengt.